public

Loading...

Oglaševanje_ŠSUM_stran

published by studentskisvet.um

Want to create a visual like this?

Get Started
Oglaševanje na spletni strani ssum.um.si
Študentski svet Univerze v Mariboru Slomškov trg 15 2000 Maribor
Študentski svet Univerze v Mariboru preko svoje spletne strani širi aktualne informacije s študijskega in obštudijskega področja. Ob zavedanju, da je v današnjem času do informacij potrebno priti hitro, na strani ponujamo aktualne novice  o  dogajanju na Univerzi v Mariboru kot tudi napovednike za izobraževalne, raziskovalne in zabavne dogodke. Ravno tako vsebuje koristne informacije, ki so povezane s študijem na Univerzi v Mariboru, pravilnike, opise študentskih društev ter kontaktne podatke predstavnikov študentov po posameznih fakultetah.
Predstavitev spletne strani
Spletna stran www.ssum.um.si je tudi prostor, ki ponuja oglaševalcem stik s študenti, in sicer preko promocijskih člankov, spletnih pasic in mesečnih napovednikov.
V obdobju med 1. januarjem 2015 in 31. decembrom 2015 smo na spletnem mestu zabeležili: V spodnejm grafu smo prikazali povprečno obiskanost spletne strani na dan po posameznih mesecih.
Analiza spletne strani
Povprečna obiskanost je 137 obiskov na dan.
- 87.372 obiskov - 140.127 ogledov, od tega 113.443 unikatnih ogledov
V spodnjem grafu smo prikazali povprečno obiskanost spletne strani po mesecih.
Povprečna obiskanost v dvanajstih mesecih je 4.481 obiskov na mesec.
1. Možnost oglaševanje v obliki promocijskih člankov na spletni strani www.ssum.um.si
Cenik in možnosti oglaševanja
2. Možnost oglaševanja v obliki bannerjev – spletnih pasic na spletni strani www.ssum.um.si Velikost spletnih pasic je omejena na 50 KB. Ustrezni formati za objavo spletnih pasic so swf, jpg, png, gif.
a) Zakup pozicije pod glavo spletne strani (vrh spletne strani)
b) Zakup pozicije pod menijem – pokaži več novic (sredina spletne strani)
c) Zakup pozicije pod menijem – pokaži več dogodkov (dno spletne strani)
d) Zakup stranskih pozicij
3. Mesečni napovednik – newsletter
Število naročnikov: 13851 (23. 8. 2016) 4. Ponujamo vam tudi klasično oglaševanje na vseh nepremičninah Univerze v Mariboru, pri čemer imate možnost tedenskega in mesečnega najema ali po dogovoru. Omogočamo Vam: - zakup oglasnega prostora na LCD monitorjih, - zakup oglasnega prostora na oglasnih tablah, - uporaba predalčnikov in stojal za letake, - deljenje letakov in drugega propagandnega materiala, - najem skupnih večnamenskih prostorov za izvajanje promocije, - pomoč in svetovanje pri izbiri vrste oglaševanja, - drugo (upoštevamo želje naročnikov).
Naročila in morebitne dodatne informacije: 02 23 55 345 / 031 651 353 [email protected]
KONTAKT
Vse cene so podane v EUR in ne vsebujejo DDV. O načinu in roku plačila se dogovorimo pred pričetkom izvedbe oglaševanja. Oglasne materiale nam dostavite vsaj 3 delovne dni pred pričetkom začetka oglaševanja. Pridržujemo si pravico do zavrnitve oglasa, če ne ustreza internim navodilom. Naročnik  prevzema  popolno  odgovornost  za  vsebino  oglasnega  sporočila.  V primeru kršenja Zakona RS o oglaševanju, Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah (Ur. l. RS Št. 21/95) ali podobnega spora, naročnik neposredno odgovarja tretji osebi.