public

Loading...

REframe One to One ro

published by REframe

Want to create a visual like this?

Get Started
AUTENTICITATE
AUTO-EXPLORARE
CREATIVITATE
EVOLUȚIE
CONECTIVITATE
reframe
CONCEPT
Concept de gândire creativă inspirat din metode de dezvoltare personală, psihologie, programare neuro-lingvistică, coaching, gândire laterală și tehnici ale oamenilor care au revoluționat creativ lumea (Einstein,
da Vinci, Picasso).
CE ESTE REFRAME?
www.reframethinking.com
Ne dorim ca instrumentele REframe 
să ajungă la acei oameni care aleg să gândească creativ, să-și conștientizeze resursele lor interioare ca să obțină 
rezultate diferite în viețile lor.
VIZIUNE
CUI SE ADRESEAZĂ?
REframe trezește și stimulează gândirea creativă a oamenior cu care aceștia își găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile personale/profesionale.
MISIUNE
Sesiunile REframe sunt dedicate celor care caută să gasească soluţii la o problemă specifică sau celor care vor să-şi atingă un scop şi nu ştiu ce paşi să urmeze.
reframe
CE SERVICII OFERĂ PENTRU TINE
www.reframethinking.com
SESIUNI one to one
SESIUNI Online
de unde îți dorești tu
într-un mediu relaxat la o cafea
reframe
CUI I SE POTRIVEȘTE?
www.reframethinking.com

persoanelor familiarizate cu dezvoltare personală și interesate să-și folosească și mai mult gândirea creativă
celor cărora le place să experimenteze lucruri noi 

celor care vor să-şi suscite imaginaţia 

celor cu mintea deschisă 
la exerciții și jocuri care le schimbă perspectiva
celor care caută să gasească soluţii la o problemă specifică
celor care vor să-şi atingă un scop şi nu ştiu ce paşi să urmeze
Experiența REframe conduce la creșterea nivelului de contact al persoanei cu propriul sine, oferind imagini oneste cu privire la provocările cu care aceasta se confruntă. Implicarea autentică în jocuri relevă trăsături și capacități necunoscute până atunci.
reframe
LA NIVEL PERSONAL
BENEFICII
Conectarea la propria persoană creează disponibilitate și deschidere în relația cu partenerul. Anumite tehnici se pot relua și chiar juca la nivel de cuplu, adâncind nivelul de intimitate și de explorare a celuilalt din alte perspective. 
Sporirea imaginației poate aduce noi valențe vieții unui cuplu, reducând nivelul de rutină.
ÎN RELAȚIA DE CUPLU
Clarificarea propriilor nevoi, dorințe, pașii necesari pentru rezolvarea unei probleme sau împlinirii unui scop poate descrește gradul de  stres, aduce echilibru și poate crește nivelul de asertiviate. 
Exersarea propriei creativități creează premisele pentru producerea de noi idei sau găsirea de soluții out of the box in activitatea profesională.
LA NIVEL PROFESIONAL
www.reframethinking.com
reframe
CE CÂȘTIGI?
îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.

îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor    într-un mediu relaxat.
îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.
te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.
îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.
www.reframethinking.com
te binedispui, capeți mai multă energie și încredere în tine.
reframe
www.reframethinking.com
pun reflectorul în tine
sunt personalizate pe nevoile tale
explorează resursele tale creative
au o notă jucăușă
jucându-le ajungi rapid la 
propriile soluții și răspunsuri
conțin întrebări smart 
(simple, te conduc direct la soluții)
UNICITATEA JOCURILOR
reframe
IMPACT
 
REframe a susținut workshop-uri pentru 244 participanți din 9 orașe din România, activi în 21 de domenii, cu vârste cuprinse între 3 și 59 de ani.Am avut bucuria de-a avea participanți studenți, angajați în companii, liberi profesioniști, manageri și antreprenori români.
www.reframethinking.com
reframe
TESTIMONIALE 
"REframe îți va arăta că o întrebare potrivită cântărește, uneori, mai mult decât o soluție prin faptul că ajuta la simplificarea unei probleme, dezvoltarea creativității și/sau alcătuirea unui plan de acțiune.
Acest video de 2 minute ar putea descrie cum a decurs, pentru mine, o ședinta de 3 ore axată pe stimularea imaginației: https://youtu.be/-3HvgVGyY4k
Altfel spus, dacă am presupune că mintea noastra este o orchestră, atunci REframe ar fi dirijorul care face ca instrumentiștii să cânte la unison într-un concert de operă, generând, în cazul nostru, obiective clare, planuri solide și idei autentice.
Robert
contabil, 30 de ani
“Cel mai mult m-a surprins ce a scos REframe din mine… plecasem de acasă cu gândul ca eu nu mai am probleme, credințe limitative, că mi le-am cam rezolvat pe toate și că voi lucra pe partea cu scopurile, că niciodată nu strică să mai vezi și altă abordare. Pe masură ce avansam în exerciții am fost surprinsă să descopăr câte mai țin încă în mine și că încă mai am tendința să văd doar din punctul meu de vedere … mai în joacă, mai în serios, m-a cam zguduit puțin (ceea ce e foarte bine) și m-a făcut să conștientizez că încă mai trebuie să lucrez la solul pentru semințe. De aceea am ajuns la final cu fața aia de…emoționată.
Mulțumesc încă o dată pentru experiența oferită!”
Rodica
transition manager, 31 de ani
www.reframethinking.com
”Subliniază de 3 ori și fă-l bold”
îi spuneam lui Vlad atunci când întrebările jocurilor aduceau la suprafață răspunsuri pe care mi le reprimasem. Mă regăseam în fragmente prin jocurile pe care le parcurgeam sub îndrumarea lui.
Voiam să mă asigur că totul rămâne consemnat, surprinsă fiind de naturalețea procesului de îndepărtare a tuturor lucrurilor care îmi obturau privirea spre ceea ce era cu adevărat important pentru mine.
Recomand din toată inima serviciile REframe, dar mai ales pe cele 1 on 1. Motivele? Simplu! Își ating scopul, îți redau controlul asupra lucrurilor problematice și prin joc devii zmeu, încărcat cu energie și viziune, gata să pui totul în ordine.
În plus, claritatea post”sedința” este remarcabilă!
Ana-Maria
brand manager, 32 de ani
A fost super relaxant, dar provocator totodata. Sincer cred că joculețele REframe chiar au un impact mare, mai ales dacă setezi foarte clar problema de la început. Așa cum am spus aseară, prin intermediul joculetului cu imagini chiar am reușit să îmi caut niște răspunsuri în minte de care nu eram conștientă sau unele de care știam, dar poate nu le acceptam. Partea wow a fost cea în care m-am detașat de problema și am observat ca de fapt nu e în sine o "problemă", ci doar un mic neajuns care se va împlini în timp. Felicitări pentru idee și pentru modul în care facilitezi activitatea (nu mă deschid ușor în fața oricui). Ai un vibe frumos care dă încredere.
Sorina
project manager, 21 de ani
www.reframethinking.com
reframe
TESTIMONIALE 
reframe
PERSONALIZARE
Te rugăm să ne răspunzi la câteva întrebări, ca să vedem ce îți dorești pentru tine.
Personalizăm design-ul întâlnirii în funcție de nevoile fiecăruia
Alegem exercițiile potrivite pentru problema sau obiectivul tău.
Ne întâlnim într-un spațiu la o cafea/ ceai și ne jucăm.
Facem debriefing și trasăm direcții de acțiune.
Te rugăm să ne dai un feedback despre cum a fost procesul pentru tine. Ne găsești pe mail sau la telefon dacă te putem ajuta mai departe in procesul tău de soluționare a problemei sau a scopului tău.
www.reframethinking.com
reframe
ALEGE SERVICIUL POTRIVIT ȚIE
www.reframethinking.com
apreciezi conexiunea umană directă

ești o persoană rezervată

îți dorești atenția și energia trainer-ului 100%

vrei să găsești soluții și idei la un suc sau ceai
COST: 180 RON *

DURATA: 3 ORE

ONE TO ONE


vrei să lucrezi de la tine           de-acasă

timpul pentru tine e valoros

ești o fire practică

locuiești în afara orașului București / României

ți-e dificil să te deplasezi
COST: 150 RON *

DURATA: 3 ORE

ONLINE

*Prețurile nu includ TVA-ul
reframe
CINE SUNTEM NOI?
Cred în misiunea mea de mă lăsa inspirat de persoanele din jur și  de-a le inspira, de-a le oferi contextul potrivit să se exprime liber, să meargă dincolo de convențiile și de automatismele mentale, pentru a găsi perspective noi și soluții.
Vlad Dumitrescu-Petrică
co-fondator și trainer 
iconita
Sunt certificat în impresariat artistic, training și antreprenoriat creativ din 2013. În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România).

M-am implicat în proiectul REframe deoarece m-au cucerit descoperirile umane ale celor care aleg să se joace aici, pe tărâmul creativității. Consider că este un privilegiu să fiu alături de cei care au curajul să exploreze universul de dincolo de ceea ce cunosc despre ei înșiși.
Aduc cu mine studiile și experiența mea de peste 10 ani în domeniul socio-uman. Am participat la numeroase traininguri atât în țară cât și străinătate, care vizau dezvoltarea personală, comunicarea nonviolentă, inteligență emoțională etc. Am conceput, condus mai multe proiecte în care au fost implicate persoane care proveneau din medii sociale diferite. 
Cristina Chirilov
trainer & game designer
www.reframethinking.com
REframeCreativeThinking
0755 981 846/ 0757 308 535