public

Loading...

REframe One to One ro

published by REframe

Want to create a visual like this?

Get Started

AUTENTICITATE

AUTO-EXPLORARE

CREATIVITATE

EVOLUȚIE

CONECTIVITATE

reframe

CONCEPT

Concept de gândire creativă inspirat din metode de dezvoltare personală, psihologie, programare neuro-lingvistică, coaching, gândire laterală și tehnici ale oamenilor care au revoluționat creativ lumea (Einstein,
da Vinci, Picasso).

CE ESTE REFRAME?

www.reframethinking.com

Ne dorim ca instrumentele REframe 
să ajungă la acei oameni care aleg să gândească creativ, să-și conștientizeze resursele lor interioare ca să obțină 
rezultate diferite în viețile lor.

VIZIUNE

CUI SE ADRESEAZĂ?

REframe trezește și stimulează gândirea creativă a oamenior cu care aceștia își găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile personale/profesionale.

MISIUNE

Sesiunile REframe sunt dedicate celor care caută să gasească soluţii la o problemă specifică sau celor care vor să-şi atingă un scop şi nu ştiu ce paşi să urmeze.

reframe

CE SERVICII OFERĂ PENTRU TINE

www.reframethinking.com

SESIUNI one to one

SESIUNI Online

de unde îți dorești tu

într-un mediu relaxat la o cafea

reframe

CUI I SE POTRIVEȘTE?

www.reframethinking.com


persoanelor familiarizate cu dezvoltare personală și interesate să-și folosească și mai mult gândirea creativă

celor cărora le place să experimenteze lucruri noi 


celor care vor să-şi suscite imaginaţia 


celor cu mintea deschisă 
la exerciții și jocuri care le schimbă perspectiva

celor care caută să gasească soluţii la o problemă specifică

celor care vor să-şi atingă un scop şi nu ştiu ce paşi să urmeze

Experiența REframe conduce la creșterea nivelului de contact al persoanei cu propriul sine, oferind imagini oneste cu privire la provocările cu care aceasta se confruntă. Implicarea autentică în jocuri relevă trăsături și capacități necunoscute până atunci.

reframe

LA NIVEL PERSONAL

BENEFICII

Conectarea la propria persoană creează disponibilitate și deschidere în relația cu partenerul. Anumite tehnici se pot relua și chiar juca la nivel de cuplu, adâncind nivelul de intimitate și de explorare a celuilalt din alte perspective. 
Sporirea imaginației poate aduce noi valențe vieții unui cuplu, reducând nivelul de rutină.

ÎN RELAȚIA DE CUPLU

Clarificarea propriilor nevoi, dorințe, pașii necesari pentru rezolvarea unei probleme sau împlinirii unui scop poate descrește gradul de  stres, aduce echilibru și poate crește nivelul de asertiviate. 
Exersarea propriei creativități creează premisele pentru producerea de noi idei sau găsirea de soluții out of the box in activitatea profesională.

LA NIVEL PROFESIONAL

www.reframethinking.com

reframe

CE CÂȘTIGI?

îți privești problemele din alte perspective și găsești soluții, prin tehnici de recadrare.

îți conștientizezi în timp real convingerile care te limitează și lucrezi la depășirea lor    într-un mediu relaxat.

îți dai seama că pentru orice problemă, există mai multe soluții.

te cunoști și mai în profunzime prin exerciții de introspecție, care-ți îți dau idei și viziuni noi.

îți dezvolți și mai mult gândirea creativă prin exerciții jucăușe, pe care le poți folosi mai departe pentru orice problemă sau scop.

www.reframethinking.com

te binedispui, capeți mai multă energie și încredere în tine.

reframe

www.reframethinking.com

pun reflectorul în tine

sunt personalizate pe nevoile tale

explorează resursele tale creative

au o notă jucăușă

jucându-le ajungi rapid la 
propriile soluții și răspunsuri

conțin întrebări smart 
(simple, te conduc direct la soluții)

UNICITATEA JOCURILOR

reframe

IMPACT

 

REframe a susținut workshop-uri pentru 250 participanți din 10 orașe din România, activi în 21 de domenii, cu vârste cuprinse între 3 și 59 de ani.
Am avut bucuria de-a avea participanți copii, studenți, angajați în companii, liberi profesioniști, manageri și antreprenori români.

www.reframethinking.com

reframe

TESTIMONIALE 

"REframe îți va arăta că o întrebare potrivită cântărește, uneori, mai mult decât o soluție prin faptul că ajuta la simplificarea unei probleme, dezvoltarea creativității și/sau alcătuirea unui plan de acțiune.
Acest video de 2 minute ar putea descrie cum a decurs, pentru mine, o ședinta de 3 ore axată pe stimularea imaginației: https://youtu.be/-3HvgVGyY4k
Altfel spus, dacă am presupune că mintea noastra este o orchestră, atunci REframe ar fi dirijorul care face ca instrumentiștii să cânte la unison într-un concert de operă, generând, în cazul nostru, obiective clare, planuri solide și idei autentice.

Robert
contabil, 30 de ani

“Cel mai mult m-a surprins ce a scos REframe din mine… plecasem de acasă cu gândul ca eu nu mai am probleme, credințe limitative, că mi le-am cam rezolvat pe toate și că voi lucra pe partea cu scopurile, că niciodată nu strică să mai vezi și altă abordare. Pe masură ce avansam în exerciții am fost surprinsă să descopăr câte mai țin încă în mine și că încă mai am tendința să văd doar din punctul meu de vedere … mai în joacă, mai în serios, m-a cam zguduit puțin (ceea ce e foarte bine) și m-a făcut să conștientizez că încă mai trebuie să lucrez la solul pentru semințe. De aceea am ajuns la final cu fața aia de…emoționată.
Mulțumesc încă o dată pentru experiența oferită!”

Rodica
transition manager, 31 de ani

www.reframethinking.com

”Subliniază de 3 ori și fă-l bold”
îi spuneam lui Vlad atunci când întrebările jocurilor aduceau la suprafață răspunsuri pe care mi le reprimasem. Mă regăseam în fragmente prin jocurile pe care le parcurgeam sub îndrumarea lui.
Voiam să mă asigur că totul rămâne consemnat, surprinsă fiind de naturalețea procesului de îndepărtare a tuturor lucrurilor care îmi obturau privirea spre ceea ce era cu adevărat important pentru mine.
Recomand din toată inima serviciile REframe, dar mai ales pe cele 1 on 1. Motivele? Simplu! Își ating scopul, îți redau controlul asupra lucrurilor problematice și prin joc devii zmeu, încărcat cu energie și viziune, gata să pui totul în ordine.
În plus, claritatea post”sedința” este remarcabilă!

Ana-Maria
brand manager, 32 de ani

A fost super relaxant, dar provocator totodata. Sincer cred că joculețele REframe chiar au un impact mare, mai ales dacă setezi foarte clar problema de la început. Așa cum am spus aseară, prin intermediul joculetului cu imagini chiar am reușit să îmi caut niște răspunsuri în minte de care nu eram conștientă sau unele de care știam, dar poate nu le acceptam. Partea wow a fost cea în care m-am detașat de problema și am observat ca de fapt nu e în sine o "problemă", ci doar un mic neajuns care se va împlini în timp. Felicitări pentru idee și pentru modul în care facilitezi activitatea (nu mă deschid ușor în fața oricui). Ai un vibe frumos care dă încredere.

Sorina
project manager, 21 de ani

www.reframethinking.com

reframe

TESTIMONIALE 

reframe

PERSONALIZARE

Te rugăm să ne răspunzi la câteva întrebări, ca să vedem ce îți dorești pentru tine.

Personalizăm design-ul întâlnirii în funcție de nevoile fiecăruia

Alegem exercițiile potrivite pentru problema sau obiectivul tău.

Ne întâlnim într-un spațiu la o cafea/ ceai și ne jucăm.

Facem debriefing și trasăm direcții de acțiune.

Te rugăm să ne dai un feedback despre cum a fost procesul pentru tine. Ne găsești pe mail sau la telefon dacă te putem ajuta mai departe in procesul tău de soluționare a problemei sau a scopului tău.

www.reframethinking.com

reframe

ALEGE SERVICIUL POTRIVIT ȚIE

www.reframethinking.com

apreciezi conexiunea umană directă

•ești o persoană rezervată

•îți dorești atenția și energia trainer-ului 100%

•vrei să găsești soluții și idei la un suc sau ceai

COST: 180 RON *

DURATA: 3 ORE

ONE TO ONE


•vrei să lucrezi de la tine           de-acasă

•timpul pentru tine e valoros

•ești o fire practică

•locuiești în afara orașului București / României

•ți-e dificil să te deplasezi

COST: 150 RON *

DURATA: 3 ORE

ONLINE

*Prețurile nu includ TVA-ul

reframe

CINE E?

Vlad Dumitrescu-Petrică
co-fondator și trainer 

iconita

www.reframethinking.com

REframeCreativeThinking

0755 981 846
 

Cred în misiunea mea de mă lăsa inspirat de persoanele din jur și  de-a le inspira, de-a le oferi contextul potrivit să se exprime liber, să meargă dincolo de convențiile și de automatismele mentale, pentru a găsi perspective noi și soluții.

Sunt certificat în impresariat artistic, training și antreprenoriat creativ din 2013. În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România).

Până acum am suținut zeci de workshop-uri REframe pentru persoane fizice și companii din România și străinătate, am cunoscut sute de persoane care și-au (RE)descoperit gândirea creativă și au fost surprinși cât de utilă le poate fi atât la nivel personal cât și profesional