public

Loading...

REframe Business ro

published by REframe

Want to create a visual like this?

Get Started
AUTENTICITATE
AUTO-EXPLORARE
CREATIVITATE
EVOLUȚIE
CONECTIVITATE
reframe
CONCEPT
Concept de gândire creativă inspirat din metode de dezvoltare personală, psihologie, programare neuro-lingvistică, coaching, gândire laterală și tehnici ale oamenilor care au revoluționat creativ lumea (Einstein,
da Vinci, Picasso).
CE ESTE REFRAME?
www.reframethinking.com
Ne dorim ca instrumentele REframe 
să ajungă la acei oameni care aleg să gândească creativ, să-și conștientizeze resursele lor interioare ca să obțină 
rezultate diferite în viețile lor.
VIZIUNE
CUI SE ADRESEAZĂ?
REframe trezește și stimulează gândirea creativă a oamenior cu care aceștia își găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile personale/profesionale.
MISIUNE
Workshop-ul REframe este dedicat companiilor, antreprenorilor sau managerilor care înțeleg valoarea gândirii creative în dezvoltarea oamenilor din echipă.
reframe
www.reframethinking.com
pun reflectorul în tine
sunt personalizate pe nevoile tale
explorează resursele tale creative
au o notă jucăușă
jucându-le ajungi rapid la 
propriile soluții și răspunsuri
conțin întrebări smart 
(simple, te conduc direct la soluții)
UNICITATEA JOCURILOR
Experiența REframe conduce la creșterea nivelului de contact al persoanei cu propriul sine, oferind imagini oneste cu privire la provocările cu care aceasta se confruntă. Implicarea autentică în jocuri relevă trăsături și capacități necunoscute până atunci.
reframe
LA NIVEL PERSONAL
IMPACT
REframe creează un câmp deschis și sincer în care participanții au șansa să se cunoască mai bine, să își abordeze confictele într-o manieră sanatoasă, reușind să identifice împreună soluții practice pentru îmbunătațirea relațiilor și a proceselor din cadrul companiei. Tehnicile și jocurile REframe stimulează comunicarea și colaborarea între membrii echipei și nu încurajează spiritul competitiv, tocmai din credința că gândirea creativă răsare acolo unde nu există presiune, invidie și termeni de comparație între participanți.
LA NIVEL DE GRUP
Se construiește un grup omogen, calm, unit, care nu este concentrat pe frustrări ci pe soluții și are capacitatea de a veni cu idei pentru dezvoltarea proiectelor, fiind dispus să își asume mai multe provocari. Tehnicile pe care REframe le propune nu iși opresc utilitatea după workshop, acestea pot fi modelate și aplicate în funcție de cerințele diferitelor situații din companie.
LA NIVELUL COMPANIEI
www.reframethinking.com
reframe
BENEFICII
Amplificarea gândirii out of the box (în afara cutiei) la nivel personal și de grup.
Îmbunătățirea relațiilor dintre colegi.
Înțelegerea din alte perspective ale celorlalte departamente.
Crearea de noi perspective pentru atingerea obiectivelor companiei.
Generarea de idei de produse/servicii inovatoare care pot crea diferența în business.
Conectarea într-un mod relaxat și profund între membrii echipei.
Cunoașterea mai bună a colegilor. 
Înțelegerea și parcurgerea unor pași în depășirea unor blocaje personale care influențează randamentul echipei.
Dezvoltarea comunicării asertive la nivel de grup.
Dezvoltarea unor viziuni diferite de soluționare a situațiilor.
www.reframethinking.com
reframe
PARCURS
 
REframe a susținut workshop-uri pentru 244 participanți din 9 orașe din România, activi în 21 de domenii, cu vârste cuprinse între 3 și 59 de ani.Am avut bucuria de-a avea participanți studenți, angajați în companii, liberi profesioniști, manageri și antreprenori români.
www.reframethinking.com
reframe
PORTOFOLIU BUSINESS
TEHNIC
ARTĂ
PUBLICITATE
EDITORIAL
HOTELIER
TRAINING
www.reframethinking.com
Agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Compania are 11 ani de experiență, colaborând cu companii precum GDF Suez Energy Romania, Colgate, Petrom SA etc.
pastel
Grupul de Editură și Consultanță în Afaceri susține de peste 20 de ani mediul de afaceri din România, fiind liderul pieței de informații specializate.

Editura Rentrop&Straton
Innbox reprezintă comunitatea oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, care, prin livrarea de sesiuni de training personalizate, generează un cadru de învățare dedicat în special tinerilor, fondată în 2011.

Innovation Box
Este primul lant hotelier romanesc, cu o traditie de 25 de ani, prezent in Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Dr.Tr.Severin, Tg. Mures si Suceava.

Continental Hotels
Compania face parte din grupul internaţional Marquardt, fabrica din Sibiu fiind înfiinţată în anul 2005. Cea mai mare parte din produsele fabricate la Sibiu, precum şi serviciile oferite, sunt utilizate în industria auto din întreaga lume.

Marquardt
Organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii 
și artei în anul 2011. 

Art Out
reframe
TESTIMONIALE
Atuul pe care cred că îl aveți față de alte teambuilding-uri la care am participat este faptul că nu am văzut conflicte punctuale în timpul cursului și că ați reușit foarte bine să identificați în fiecare participant potențialul și respectiv resursele de care dispune fiecare. Le-ați valorificat foarte bine în cadrul echipei.
Dorel Brisc 
director Continental Forum Sibiu 
Experiența REframe a fost o experiență completă pentru că simt că am lucrat împreună cu trainerii, Vlad și Cristina, din momentul în care ne-am întâlnit și am sondat nevoile și așteptările grupului din care am făcut parte, până când au făcut design-ul training-ului special pentru noi și a fost implementat. Pentru mine REframe a fost o așteptare împlinită: ceea ce eu am comunicat a fost auzit, ceea ce eu mi-am dorit a fost ascultat, ceea ce eu speram a fost implementat.
Oana Cristea
comunicare internă pastel 
După ce am citit mail-ul de la REframe am simțit că trebuie să facem acest workshop pentru echipă. Același feeling l-a avut și Oana după ce l-a citit. Azi suntem la a treia zi de workshop și am simțit multă energie, am descoperit lucruri noi, și ce e cel mai important e că mi-a confirmat mie că în fiecare dintre colegii mei există un potențial creativ și o tonă de idei, pe care trebuie să le găsim, să le conștientizăm și să lucrăm să le descoperim.
Dana Nae-Popa 
managing director pastel 
www.reframethinking.com
reframe
CE SPUN PARTICIPANȚII
www.reframethinking.com
Am apreciat mult exercițiile realizate, faptul că am reușit să găsesc soluții pentru probleme, să îmi prioritizez scopurile și că am lucrat în echipă. REframe este interesant și motivator.
Roxana, 22 ani, intern și student
Tot workshop-ul a fost foarte insightful. REframe este fun, introspectiv și  orientat spre găsirea soluțiilor. 
Cristina, 28 ani, designer
Am descoperit metode noi de a-mi dezvolta creativitatea și imaginația. Aș descrie REframe ca fiind amuzant, neașteptat de interesant. 
Grați, 32 ani, account
Mi-au plăcut abordarea diferită, exercițiile unde trebuia să compunem ceva. Prezentarea mi s-a părut diferită de un training clasic/ tehnic.          Aș descrie REframe ca fiind eficient pentru oamenii mai rigizi, cu dificultăți de comunicare și folosire a creativității.
Alexandra, 29 ani, inginer
Mi-a plăcut cel mai mult legătura creată între noi, lucrurile învățate despre celălalt. Aș descrie workshop-ul ca o rampă de autocunoaștere .
Irina, 30 ani, designer
Cel mai mult am apreciat profesionalismul prezentării, atenția pentru toate detaliile și ineditul, noutatatea și creativitatea exercițiilor propuse. Prezentarea mi s-a părut fabuloasă. Ăsta e cuvântul cel mai potrivit.
Am participat la multe workshop-uri pe tema creativității dar e mult peste tot ce am trăit și experimentat. Aș descrie workshop-ul în două cuvinte: altfel și profesionist.
Laura, 24 ani, artist vizual și redactor
www.reframethinking.com
reframe
PERSONALIZARE
Stabilim o întâlnire cu persoana responsabiliă de formarea echipei (departamentul HR/ comunicare internă / management)
Personalizăm design-ul de eveniment în funcție de nevoile companiei
Aflăm împreună care sunt nevoile de dezvoltare ale grupului
Chestionăm așteptările participanților legate de workshop
Creăm o experiență de învățare și (auto)descoperire creativă pentru echipa dumneavoastră
Evaluăm procesul REframe în funcție de indicatori specifici și vă oferim o prezentare cu descoperirile noastre, care vă poate ajuta să dezvoltați echipa mai departe
www.reframethinking.com
reframe?
CINE E
Cred în misiunea mea de mă lăsa inspirat de persoanele din jur și  de-a le inspira, de-a le oferi contextul potrivit să se exprime liber, să meargă dincolo de convențiile și de automatismele mentale, pentru a găsi perspective noi și soluții.
Vlad Dumitrescu-Petrică
co-fondator și trainer 
iconita
Sunt certificat în impresariat artistic, training și antreprenoriat creativ din 2013. În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România).

www.reframethinking.com
REframeCreativeThinking
0755 981 846/ 0757 308 535
 
Până acum am suținut zeci de workshop-uri REframe pentru persoane fizice și companii din România și străinătate, am cunoscut sute de persoane care și-au (RE)descoperit gândirea creativă și au fost surprinși cât de utilă le poate fi atât la nivel personal cât și profesional