public

Loading...

REframe Event

published by REframe

Want to create a visual like this?

Get Started
AUTENTICITATE
AUTO-EXPLORARE
CREATIVITATE
EVOLUȚIE
CONECTIVITATE
reframe
CONCEPT
Concept de gândire creativă inspirat din metode de dezvoltare personală, psihologie, programare neuro-lingvistică, coaching, gândire laterală și tehnici ale oamenilor care au revoluționat creativ lumea (Einstein,
da Vinci, Picasso).
CE ESTE REFRAME?
www.reframethinking.com
Ne dorim ca instrumentele REframe 
să ajungă la acei oameni care aleg să gândească creativ, să-și conștientizeze resursele lor interioare ca să obțină 
rezultate diferite în viețile lor.
VIZIUNE
CUI SE ADRESEAZĂ?
REframe trezește și stimulează gândirea creativă a oamenior cu care aceștia își găsesc perspective noi și soluții la problemele sau scopurile personale/profesionale.
MISIUNE
REframe este dedicat organizatorilor de evenimente cu o gândire outside the box care caută activități inedite, RE-creative pentru publicul lor.
reframe
www.reframethinking.com
pun reflectorul în tine
sunt personalizate pe nevoile tale
explorează resursele tale creative
au o notă jucăușă
jucându-le ajungi rapid la 
propriile soluții și răspunsuri
conțin întrebări smart 
(simple, te conduc direct la soluții)
UNICITATEA JOCURILOR
REframe este înainte de toate o experiență! Aceasta conduce la explorarea propriei persoane, la conștientizarea propriului potențial creativ și la creșterea încrederii în sine.
reframe
LA NIVEL PERSONAL
IMPACT
REframe crează un câmp deschis, jucăuș în care participanții au șansa să se cunoască mai bine, să se lase provocați, să genereze  și să împărtășească idei într-un mediu prietenos. Se conectează creativ și se inspiră unii pe alții. Tehnicile și jocurile REframe stimulează comunicarea și colaborarea între participanți. Noi credem că gândirea creativă răsare acolo unde nu există presiune, invidie și termeni de comparație între participanți.

LA NIVEL DE GRUP
Se construiește un grup omogen, dinamic, plin de entuziasm, concentrat pe producerea unor idei și parteneriate ingenioase care ar putea aduce plus valoare evenimentului. Tehnicile pe care REframe le propune nu se opresc la spațiul evenimentului ele se pot implementa și în alte domenii și locuri unde există flux creativ și oameni sunt deschiși la minte.
LA NIVELUL EVENIMENTULUI
www.reframethinking.com
reframe
BENEFICII
ajută participanții să dobândească perspective noi
explorează resursele creative ale participanților
stimulează imaginația și libera exprimare
facilitează prin joc autocunoașterea
crează și dezvoltă o conexiune între participanți
crează o atmosferă de bună dispoziție, învățare și semnificație pentru cei prezenți.
www.reframethinking.com
amplifică gândirea out of the box (în afara cutiei) la nivel personal și de grup
stimulează schimbul de idei
creative între participanții din
domenii diferite
generează idei de produse/servicii inovatoare
încurajează dezvoltarea de parteneriate creative
reframe
PARCURS
 
REframe a susținut workshop-uri pentru 244 participanți din 9 orașe din România, activi în 21 de domenii, cu vârste cuprinse între 3 și 59 de ani.Am avut bucuria de-a avea participanți copii, studenți, angajați în companii, liberi profesioniști, manageri și antreprenori români.
www.reframethinking.com
reframe
PORTOFOLIU BUSINESS
TEHNIC
ARTĂ
PUBLICITATE
EDITORIAL
HOTELIER
TRAINING
www.reframethinking.com
Agenția de comunicare integrată specializată în crearea de experiențe de brand. Compania are 11 ani de experiență, colaborând cu companii precum GDF Suez Energy Romania, Colgate, Petrom SA etc.
pastel
Grupul de Editură și Consultanță în Afaceri susține de peste 20 de ani mediul de afaceri din România, fiind liderul pieței de informații specializate.

Editura Rentrop&Straton
Innbox reprezintă comunitatea oamenilor pasionați de dezvoltare personală și profesională, care, prin livrarea de sesiuni de training personalizate, generează un cadru de învățare dedicat în special tinerilor, fondată în 2011.

Innovation Box
Este primul lant hotelier romanesc, cu o traditie de 25 de ani, prezent in Bucuresti, Arad, Oradea, Sibiu, Dr.Tr.Severin, Tg. Mures si Suceava.

Continental Hotels
Compania face parte din grupul internaţional Marquardt, fabrica din Sibiu fiind înfiinţată în anul 2005. Cea mai mare parte din produsele fabricate la Sibiu, precum şi serviciile oferite, sunt utilizate în industria auto din întreaga lume.

Marquardt
Organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii 
și artei în anul 2011. 

Art Out
reframe
TESTIMONIALE
Atuul pe care cred că îl aveți față de alte teambuilding-uri la care am participat este faptul că nu am văzut conflicte punctuale în timpul cursului și că ați reușit foarte bine să identificați în fiecare participant potențialul și respectiv resursele de care dispune fiecare. Le-ați valorificat foarte bine în cadrul echipei.
Dorel Brisc 
director Continental Forum Sibiu 
Experiența REframe a fost o experiență completă pentru că simt că am lucrat împreună cu trainerii, Vlad și Cristina, din momentul în care ne-am întâlnit și am sondat nevoile și așteptările grupului din care am făcut parte, până când au făcut design-ul training-ului special pentru noi și a fost implementat. Pentru mine REframe a fost o așteptare împlinită: ceea ce eu am comunicat a fost auzit, ceea ce eu mi-am dorit a fost ascultat, ceea ce eu speram a fost implementat.
Oana Cristea
comunicare internă pastel 
După ce am citit mail-ul de la REframe am simțit că trebuie să facem acest workshop pentru echipă. Același feeling l-a avut și Oana după ce l-a citit. Azi suntem la a treia zi de workshop și am simțit multă energie, am descoperit lucruri noi, și ce e cel mai important e că mi-a confirmat mie că în fiecare dintre colegii mei există un potențial creativ și o tonă de idei, pe care trebuie să le găsim, să le conștientizăm și să lucrăm să le descoperim.
Dana Nae-Popa 
managing director pastel 
www.reframethinking.com
reframe
CE SPUN PARTICIPANȚII
www.reframethinking.com
Mi-a plăcut că am ieșit pe alocuri din zonade confort, mi-am adus aminte de lucrurile importante pentru mine și m-am jucat. REframe a fost foarte tare pentru că atunci când te joci descoperi lucruri noidespre tine.
Ioana, 34 ani, copywriter
Cel mai mult mi-au plăcut relaxarea trăită în aceste 2 zile și abordarea discuțiilor și exercițiilor. Aș descrie acest workshop ca pe o experiență care mi-a dat încredere și plăcere
Ionela, 38 ani, supervisor
Tot workshop-ul a fost foarte insightful. REframe este fun, introspectiv și orientat spre găsirea soluțiilor.
Cristina, 28 ani, designer
Cel mai mult mi-au plăcut trainerii și provocările pe care le-am primit. Aș descrie REframe ca un workshop pentru suflet și minte
Claudia, 26 ani, account
Mi-a plăcut energia și faptul că am simțit că părți din workshop le putem aplica day by day. Aș descrie workshop-ul ca fiind util, spumos și inspirațional
Dana, 33 ani, managing director
Cel mai mult am apreciat profesionalismul prezentării, atenția pentru toate detaliile și ineditul, noutatatea și creativitatea exercițiilor propuse. Prezentarea mi s-a părut fabuloasă. Ăsta e cuvântul cel mai potrivit.
Laura, 24 ani, artist vizual și redactor
www.reframethinking.com
Mi-a plăcut workshopul pentru că oricine, oricât ar zice că nu-i creativ…scoate din el tot ce-i mai bun și îi arată ca de fapt e mai jucauș decât credea și jucându-se își găsește și soluții, noi înțelegeri, noi cadre de a privi lucrurile
Raluca, 27 ani, psihoterapeut
Mi-a plăcut faptul că am participat la exerciții de stimulare a creativității. Modul cum a fost prezentat REframe a fost coerent, explicativ și stimulativ. Workshop-ul e inovativ, multivalent și interactiv.”
Ramona, 29 ani, director educativ grădiniță
reframe
PERSONALIZARE
Stabilim o întâlnire cu persoana responsabiliă de organizarea evenimentului
Personalizam design-ul de eveniment în functie de asteptarile organizatorului
Aflăm împreună care sunt așteptările publicului țintă
Construim un program personalizat cu exerciții și jocuri adaptate evenimentului stabilite în urma discuțiilor
Creăm o experiență de învățare și (auto)descoperire creativă pentru publicul evenimentului.
Oferim o evaluare a experienței trăite de participanți (în funcție de formatul evenimentului)
www.reframethinking.com
reframe
ECHIPA
Cred în misiunea mea de mă lăsa inspirat de persoanele din jur și  de-a le inspira, de-a le oferi contextul potrivit să se exprime liber, să meargă dincolo de convențiile și de automatismele mentale, pentru a găsi perspective noi și soluții.
Vlad Dumitrescu-Petrică
co-fondator și trainer 
iconita
Sunt certificat în impresariat artistic, training și antreprenoriat creativ din 2013. În ultimii 10 ani am avut parte de un proces natural de formare personală și profesională participând la numeroase evenimente și proiecte europene axate pe teme precum: comunicare, sinergie, creativitate, mentoring, educație alternativă și leadership (Cehia, Olanda, Macedonia, Suedia și România).

www.reframethinking.com
M-am implicat în proiectul REframe deoarece m-au cucerit descoperirile umane ale celor care aleg să se joace aici, pe tărâmul creativității. Consider că este un privilegiu să fiu alături de cei care au curajul să exploreze universul de dincolo de ceea ce cunosc despre ei înșiși.
Aduc cu mine studiile și experiența mea de peste 10 ani în domeniul socio-uman. Am participat la numeroase traininguri atât în țară cât și străinătate, care vizau dezvoltarea personală, comunicarea nonviolentă, inteligență emoțională etc. Am conceput, condus mai multe proiecte în care au fost implicate persoane care proveneau din medii sociale diferite. 
Cristina Chirilov
trainer & game designer
REframeCreativeThinking
0755 981 846/ 0757 308 535